«va-Q-vip F» med Europeisk Teknisk Godkjenning!

Vårt produkt «va-Q-vip F» har som første Vakuumisolasjonspanel gjennomgått EOTA  (Europeen Organisation for Technical Approvels) sine omfattende testprosedyrer og mottatt sin ETA – godkkjenning (Europeen Technical Assessment) .

EOTA er en overnasjonal organisasjon som utvikler tekniske godkjenninger. EOTA består av medlemmer fra flere europeiske land, deriblant SINTEF.

[…]

VACUNOR på Bygg Reis Deg – stand: C1-25

Vacunor på Bygg Reis Deg 2017

-Visste du at du kan fullisolere en yttervegg på bare 4cm med vakuumisolasjon?spør daglig leder i Vacunor AS Morten Rødsrud en av de nysgjerrige besøkende på Bygg Reis Deg.

Mange er overrasket over hvor lite isolasjon som skal til for å isolere […]

Bygg reis deg 2017 – Vacunor AS

Byggevaremessen «Bygg reis deg» går av stabelen 18.10 til 21.10. Messen arrangeres for 27. gang på Norges varemesse på Lillestrøm og er en av Nordens største byggevaremesser.

Vacunor AS stiller i år med egen stand på Bygg reis deg.. Vacunor AS importerer og selger vakuumisolasjon fra den tyske produsenten va-Q-tec. Våre vakuumisolasjonspaneler er svært energieffektive, noe […]

Vakuumisolering gir muligheter i tilbygg

– Utviklingen av nye isoleringssystemer gir nye byggemåter. Jeg tipper at vi de neste årene vil se store endringer i norsk byggeskikk, sier sivilarkitekt Bjørn Tandberg.

På en minimal tomt reises tilbygget på ca 30 m² over to etasjer og en takterrasse. Første etasje er satt av til garasje og atkomst, i andre etasje blir det […]

Teknisk godkjenning Passivhusvegger – Overhalla Trehuselementer

Overhalla trehuselementer er et byggesystem som består av yttervegger, bjelkelag, sperretak og leilighetsskillevegger produsert som prefabrikkerte elementer. Overhalla har fått Teknisk godkjenning for sine passivhusvegger som Vacunor leverer va-Q-vip F- isolasjon til. Les mer om godkjenningen nedenfor.

Mer om Overhalla Hus AS på https://overhallahus.no/

Vakuumisolasjon: en problemløser

Artikkelen stod først på trykk på Byggmesteren.

Er det trangt, er kuldebroene krevende eller et slankt uttrykk viktig, kan vakuum-isolasjon være et alternativ, skriver Lavenergiprogrammet.

Vakuumisolasjonspaneler (VIP) består av mikroporøst silika (fin sand) som er vakuumpakket i en metallisert plastfolie. Isolasjonsevnen er snaut fem ganger bedre enn tradisjonelle isolasjonsmaterialer.

Lambdaverdien (varmeledningsevnen) er ca 7 (mW/(mK), mens […]

Artikkel i Byggmesteren.

Noen få cm isolasjon kan gjøre stor forskjell.

Kan kald trekk i etasjeskillet, til og med tidvis nesten frosne vannrør, stoppes med noen tynne lag isolasjon?

Det spør de seg i et borettslag på Gaustad i Oslo. Johny Ole Jensen i byggefirmaet i Dyb & Jensen Bygg AS tror han har svaret: En kombinasjon av vakuumisolasjon, isopor […]

Vacunor leverer vakuumisolasjon til Svanemerket prosjekt

VI ER STOLTE AV Å KUNNE MEDDELE AT VÅRE PRODUKTER NÅ ER GODKJENT FOR BRUK I PROSJEKTER MED MILJØ-MERKING.

NCC valgte Vacunor og vårt produkt «Va-Q-Vip F» til Norges første prosjekt med vakuumisolasjon i «SVANE-MERKEDE» Leiligheter. Våre produktene er med dette godkjent benyttet i prosjekter med Nordisk Miljømerking, til Svanemerkede prosjekter. Prosjektet er oppført i  Lonaparken 1 i Åsane […]

Go to Top